partyswede.blogg.se

2013-05-30
12:15:09

Sommaren är här
Nu har sommaren kommit på riktigt! Så härligt! Man kan gå i shorts, sova med bara påslakan, vara ute hela natten... Awesome!
 
Häromnatten var vi ute ett gäng och efterfestade i en park på en liten höjd och såg på soluppgången och drack öl. Det var en så himla bra start på sommarsäsongen också. Hädanefter är det jobb, jobb och åter jobb. Ska försöka plira in lite partaj och annat kul mellan också. Ser fram emot det.
 
Hade besök inatt av en lite speciell snubbe. Träffades ute på stan, efterfest hos oss och sen gick vi och la oss...
Han blev aldrig helt hård och kunde inte komma, men jag antog att det var alkoholen. Tydligen var det inte det. Han sa att han hade haft det problemet ett tag... Fick avsluta med min leksak istället och det verkade han inte ha något emot. :) Småpratade lite i morse och han var trevlig, men lite speciell. Ganska intensiv och frågade grejer hela tiden. Men som sagt, trevlig.
 
Börjar bli smått frustrerad över att snubbarna jag hittar och är med inte kan avsluta. Måste försöka med lite mindre alkohol i fortsättningen kanske... eller kanske försöka igen på morgonen. Jag tycker om när killen kommer. Det måste inte nödvändigtvis vara ett porrscenssprut! Men det känns bra när man vet att han kommit av mig liksom... En liten egoboost. :)
 
Har börjat uppskatta tid för mig själv också. Har hänt ett par gånger efter jobb att jag bara går med musik i lurarna eller bara sätter mig någonstans och njuter av ensamheten. Att vara för sig själv. Så underskattat! Jag har alltid haft problem med att vara ensam, men nu har jag börjat njuta av det och uppskattar det på ett annat sätt.
 
 
 
Så det var en liten uppdatering :)
 
 
 
---------------------------Partysvenskan

2013-05-17
16:10:54

Spontanitet
Igår var jag spontan och hoppade in i duschen runt klockan 22 och fixade till mig för utgång. En kompis kom över och jag mötte upp med en annan ute på en bar. Helt spontant så bjöd jag en kille att hänga med hem och inviga mitt nya rum! Awesome med spontanitet. :D Kan kalla honom "Den Spontane"


Det var nice. Han var lite för full för att det skulle kunna bli en riktig final, men det var bra i övrigt. Han var rolig att prata med också. Eller rättare sagt, han pratade mycket om roliga saker. Tog på sig min klänning också.. Halsband och diadem med rosett var en självklarhet tyckte han. Så tog han kort på sig själv i spegeln med sin telefon. Haha sjuk kille! Ganska hyper. Han sov inte över, han skulle iväg på nånting tidigt på morgonen, men stannade hos mig till 5 ungefär och snackade och kollade på roliga bilder.
 
Han kommenterade mina ben och mitt ass när vi var på väg hem och jag sa att om han kommer till mitt jobb idag så kunde han sitta på uteserveringen och se mina ben och mitt ass gå upp och ner för trappen. Det tyckte han lät schysst så han sa att han skulle göra det! Skulle inte förvåna mig om han kommer, så galen som han var! Och jag skulle inte ha nåt emot det heller faktiskt... Kul med lite uppmärksamhet, även om det bara är ytlig. Ibland är det kul med ytlig bekräftelse tycker jag. Kanske vi kan försöka igen och få en final tillslut. ;)
 
Nu är det dags att planera outfit till jobbet ikväll. ;) Nåt som visar benen kanske... 
 
 
 
----------------Partysvenskan

2013-05-15
10:08:12

Äntligen tillbaka!
Nu är jag tillbaka i Norge, i en ny lägenhet och med ny inställning! Har flyttat till en större och mycket finare och bättre lägenhet med bättre plats för mig och mina roomies. Jag slipper sova på en soffa. Jag har nämligen hämtat mina möbler hos exet. Så himla skönt att inreda ett rum med bara sina egna saker. Sängen framförallt! Med mitt eget täcke, min kudde och sängkläderna. Har sovit som en prinsessa inatt. :) 
Var lite jobbigt att tömma lägenheten som han och jag bott i. Hade kört bil hela natten (startade kl 3) för att sedan skruva isär massa möbler och bära ut i en något för liten släpvagn och tillslut fick jag dåligt samvete över att vi inte dammsög efter oss... Blev tillsagd att det bara var att släppa för han var ju inte ens där för att hjälpa till.
Han har verkligen kommit lindrigt undan, tycker jag nu. Han slapp skruva, bära och köra alla grejerna. Dessutom har han målat om. Jag tjatade om att måla om till en början när vi flyttat in där, men då blev det liksom aldrig av. Han har målat en vägg grön. Såg ut som att det skulle bli mer målat. Är väl ett sätt för honom att bli av med alla spår av mig... 
Fick i alla fall prata med honom lite i telefon när allt var över. Det kändes bra, för jag tycker inte vi hade fått nåt riktigt avslut innan. Jag vet ju innerst inne vilken fin kille han är och hans eventuella framtida flickvän är en lyckligt lottad tjej, så länge han kan lära sig att snacka. Det behöver han nog lära sig. 
 
Tack för 7 fina år i alla fall, exet. Minns bara fina stunder med dig och ångrar ingenting! <3
 
Så efter flytten fick jag en hel vecka i min favoritstad med några av mina favoritmänniskor! Så himla skönt att få hänga med dom igen! Det var fest, tivoli, häng, teater, fika, strosande, solande, fika och vinpimplande! TACK mina fina vänner för att ni finns där för mig genom vått och torrt. Jag älskar er!
Hade ju småplaner på att träffa den mystiska killen också... Men det blev inte av. Synd. Han tyckte nog jag verkade desperat... :P Kan inte säga att jag inte var desperat, men men...
 
Och nu är jag då tillbaka i Norge, nya lägenheten, mitt egna rum. Ska iväg och jobba igen ikväll och det ska bli spännande, då uteserveringen har börjat. Det är liksom en brygga, så lite ovant, men det går säkert bra. 
När jag kom med tåget i förrgår så ville mina roomies ta en öl på stället där mustaschen jobbar. Jag tänkte att vi kommer ju säkert råka på varandra någonstans ändå, så varför inte när han jobbar? Satte mig med mina roomies och de hade redan fått dricka så jag gick till baren själv och det verkade inte som att mustaschen jobbade. Tills jag skulle beställa. Han var där. Och han hade rakat sig. Jag sa typ "Oj jag kände inte igen dig!". Nu kan jag ju inte kalla honom mustaschen längre... Min ena roomie tyckte jag kunde kalla honom "kapten krok", på grund av att han gjort så jag börjat blöda efter han har fingrat mig... (Läs om det i tidigare inlägg) Ha ha ha... Jättekul... Inte... :P
 
Så, då är jag i alla fall tillbaka med ny energi, det är vår och jag ska fixa i mitt rum idag! :D
 
 
 
--------------Partysvenskan

2013-05-08
10:00:26

Glömsk

Har glömt min datorväska i min mors bil så kommer inte kunna uppdatera så mycket förrän eventuellt nästa vecka igen...


----------Partysvenskan


2013-05-03
15:46:48

På besök hos Mustaschen
Igår hängde jag med mustaschen hem, äntligen! 
Fick vänta ett tag i kylan, då han blev tvungen att jobba längre än han trott, men sen tog vi taxi till huset där han hyr ett rum, som bara ligger ca 10 minuter gångväg från där jag bor. Typisk kollektiv och ungkarlsställe. Men det bryr jag mig inte särskilt om. Vi ska ju inte direkt hänga och se film där liksom. 

Så hur var det då? Det var nice! :D Skönt och mysigt eftersom jag fick sova över. MEN! Och det är ett rätt stort men... Jag började blöda, igen (går att läsa mer om första gången med mustaschen i One Night Stands), efter att han fingrat mig, rätt hårt. Det var skönt och allt, men han är nog rätt ivrig med fingrarna och kommer åt något eller så var jag lite torr vid något ögonblick, för det är inte mens. Så han visade fingrarna efteråt och sa typ "oj" och jag frågade "men vad gör du där inne egentligen?". Det blev dock inte så jobbigt och awkward som jag trodde det skulle bli. Han bad om ursäkt och hämtade papper åt mig och sa sen att han ville jag skulle sova över. Så han är en snäll kille, absolut. Han vet nog bara inte vad han gör där nere... Får väl lära honom nästa gång, om det blir någon nästa gång alltså. ;) Han kanske inte vill ses igen eftersom jag börjar blöda varje gång.. :P
Får se. 
Dessutom är jag rätt mycket ut form... Jag blir trött i benen när jag rider. :P Får nog se till att träna mer på det där hehe. Kanske blir jag så trött i benen för att han orkar längre än vad jag är van... Vi bytte ställning några gånger så det var inte bara jag som fick jobba den här gången. Och när han var klar så gav han ändå mig lite extra efteråt och det är schysst! Inte alla som gör det har jag märkt. 
Så, träna mera!
 
Ska göra mig klar för jobb om ett par timmar. Två dagars jobb nu och sen far jag till Sverige i en hel vecka! Ska äntligen få träffa mina fina kompisar igen. Får höra vad dom gjort sen sist, någon har nytt jobb och någon håller på med viktiga och roliga grejer i skolan. Och hoppas det blir gott väder så man kan gå ut och ha picknick! Kommer också tömma exets lägenhet på mina grejer och det ska bli skönt att bli kvitt allt det där strulet också! Ser väldigt mycket fram emot den veckan. :)
Sen ska ju kanske Mystiska killen höra av sig. Får se hur det går där. Hoppas att han hör av sig och man kan få en timma eller fem med honom iaf. ;) Han verkar sjukt upptagen... 
 
 
--------Partysvenskan

2013-05-02
14:09:16

Hoppas hoppas!
Fortsätter lite på det här med förväntningar nu eftersom Mystiska killen skrev att han skulle höra av sig nästa vecka när jag är i Sverige... Han undrade om jag var sugen och att han tyckte vi skulle försöka styra upp något. Yay! Så nu hoppas hoppas hoppas jag att han hör av sig nästa vecka! 
Han har funnits med i mina fantasier ett tag nu och det känns spännande att kanske få uppleva det äntligen! :D Som sagt, svårt att inte sätta upp förväntningar här! Han kanske inte ens kommer ha tid att ses? Och jag ser ju såklart mest fram emot att få träffa mina kompisar! 
 
Igår jobbade jag och såg att en kille kollade på mig när jag gick förbi med tomma glas. Så varje gång jag gick förbi så kollade jag på honom med. Även när han stod i baren och jag torkade bord så vände han sig om och log mot mig! Sjukt kul med småflirting så där. Inga ord, bara blickar och leenden! Men nu önskar jag lite att jag kanske hade blinkat eller något mot honom, eller pratat med honom när jag var vid deras bord. Han hade ju ögonkontakt med mig. Nu kanske han tror att jag bara var trevlig och inte så intresserad som han kanske var... 
Usch, dessa analyser... :P
 
Jag fick sms från Herr Awkward där han undrade hur jag mådde o.s.v. Jag svarade med att jag mådde bra och att jag inte ville framstå som en bitch, men att jag tyckte det var bäst att vi lät detta vara en engångsgrej. Han svarade då att han bara ville mötas över en kaffe och bli vän med mig. Han tycker jag är en intelligent och trevlig tjej och han hoppas jag ger honom chansen. 
Så jag svarade igen med att jag hade trevligt sist vi sågs, men att jag ville att det bara skulle vara en one night... Får se vad han svarar sen... Jag kanske är elak, det känns lite så, men jag tror det är viktigt att vara ärlig. Vi klickade ju inte. I alla fall kände inte jag det. Jag tror inte vi har särskilt mycket gemensamt heller... 
Lurigt sånt här... 
 
Ledig ikväll så kanske ett sms till mustaschen vore nåt... Ja, ni lär ju få reda på i morgon hur det gick ;)
 
 
-------Partysvenskan

2013-05-01
15:13:00

Förväntningar
Funderar lite på det här med förväntningar... Bör man sätta upp förväntningar? I så fall, kan man drömma och önska och sätta upp höga förväntningar, eller ska man sätta logiska, rimliga och eventuellt låga förväntningar?
Det kanske är beroende på situationen då? Om det handlar om jobb, vänner, fester, sex o.s.v.
Ibland har man inte satt några förväntningar, men kan ändå bli besviken... Ibland har man satt höga förväntningar och det blir bättre ändå!
 
TIll exempel, när jag träffade Herr Awkward (läs tidigare inlägg: awkward fast trevligt) så hade jag inga förväntningar alls. Jag hade inte klätt upp mig eller planerat utgång den kvällen, men vi gick ut och jag följde med honom hem rent spontant. Ändå blev jag lite besviken då sexet inte var så bra och han var för tillmötesgående med att han ville ses igen, bjuda på mat o.s.v. Kan vara en kombination med honom, bakisångest och minnseluckor som gjorde att jag inte gillade situationen...
 
Ett annat exempel är mitt första one night stand, Sängflyttaren, som jag berättar om i One Night Stands. Här hade jag rätt höga förväntningar. Jag var nysingel, uppklädd och verkligen ute efter en hyfsat snygg kille att ta med hem till en lägenhet som var förberedd för sex, med kondomer under kudden o.s.v. Vi hade jättebra sex, pratade och sov skönt. Alltså jag hade höga förväntningar och de möttes upp av upplevelsen. 
 
Anledningen till att jag funderar på det här nu är för att jag ska till Sverige nästa vecka och tömma mitt ex lägenhet på mina möbler, men också träffa mina bästa vänner! Som jag saknar dom! Så på den här lilla veckan vill jag trycka in så mycket roligheter som möjligt, fika, fest, tivoli och sånt. När man ses så sällan så vill man ta vara på alla små stunder...
Så jag vill gärna sätta upp massa förväntningar, men är rädd att göra det eftersom jag inte är säker på att alla vänner jag vill träffa har tid eller ork att ses... 

Jag har även haft lite kontakt med en kille som jag bara hånglat med och sovit en natt med. Han har uttryckt att han gärna vill "trycka upp sig mot mig" någon gång igen. Jag tolkar det som att han vill skeda, men jag vill så gärna göra något mer och han har skrivit flirtigt med mig i chatt på facebook, även om han tillslut skämtade bort det...
För att vara extra tydlig, jag vill inte inleda något förhållande med den här "Mystiska killen" men jag tycker att han är så sjukt snygg och jag attraheras av hans utseende. Just nu är jag bara ute efter fysiska nöjen. Sex, kramar, sova, hångla... Och jag tycker vi hade ett väldigt bra hångel... ;)
 
Dessutom har han skrivit att han tycker jag verkar porrig... Det kom lite från ingenstans så det tolkar jag lite som att det är han som tar upp hela den här grejen. Så, nu har jag satt upp rätt höga förväntningar, fast jag inte ens vet om det kommer bli något!
 
 
Ja, analyser, tolkningar, förväntningar och önskningar... :) Kom gärna med råd, funderingar och egna erfarenheter om ni känner igen er här... Det är alltid roligt med synpunkter och kommentarer från andra. :)
 
 
---------Partysvenskan