partyswede.blogg.se

2013-04-29
15:39:22

Ett uppehåll
Har varit i sverige i en liten vecka så har inte kunnat skriva något... Har dock inte varit helt händelselöst. ;)

Har både goda och dåliga nyheter om mustaschen. Han hörde av sig när jag var i sverige, vilket var usel tajming, men nu vet jag i alla fall att han fortfarande vill ses! Jag började tro att jag skrämt bort honom, så det känns skönt med en bekräftelse på att jag inte gjort det. :) 
Hoppas vi får bättre tajming nästa gång då. Börjar bli dags för en natt med lite träning igen...
 
Nästa vecka åker jag till sverige igen för att hämta mina möbler hos exet, friendzonaren... Jag tror det blir rätt jobbigt, men det ska bli skönt att äntligen bli klar med det här. Börjar bli så att jag bara irriterar mig på honom nu. Jag vill så gärna att vi ska kunna vara vänner efter det här, men det ser ut att ta tid eftersom han är så tom på känslor och ord! Han kunde inte ens säga något när jag stod i hallen och sa att jag tyckte det var skitjobbigt att flytta. Han bara såg på mig och sa "ok.". Han framstår som sjukt kall. Vet inte om det beror på att han inte vill att jag ska se hur jobbigt han har det, om han har gått vidare redan (han har ju tydligen en fling/ny tjej), eller om han bara är så kall? Man tycker att jag efter mer än 7 års förhållande borde känna honom så pass väl, men just nu känns det som att jag inte vet riktigt vem han är... Är det konstigt? Jag tycker det är jobbigt i alla fall...
Så, ska bli skönt att bli klar med skiten! 
 
Just nu är jag i alla fall tillbaka i norge och det känns bra! Nu ska jag på stan och ta en smoothie kanske... Och läsa mer i Hungergames!!! :D
 
 
-----------Partysvenskan

2013-04-22
18:33:56

Fika på stan
Har suttit på ett fik på stan och bara läst, tittat på folk och funderat för mig själv över livet i allmänhet. 
 
Kommit fram till några punkter..
  • Jag gillar mitt liv som det är just nu. (även om vissa saker kunde vara bättre... :))
  • Hungerspelen är helt fantastiskt bra!
  • Det finns intressanta och snygga människor överallt.
  • Allt löser sig tillslut, det är bara svårt att se lösningen när man är mitt i skiten.
  • Det är så sjukt viktigt med vänner, spelar ingen roll att man inte ses varje dag. De finns där inom en. (och på facebook)
  • Norrmän är hurtiga!
 
Så... Det var bara några små tankar jag ville dela med er... 
 
Njut av de fina stunderna i livet, tänk inte så mycket på de mindre fina stunderna... :)
 
 
---------Partysvenskan

2013-04-21
16:55:00

Awkward fast trevligt
Blev fullare än planerat, dansade i helt fel skor, hittade ragg, följde med honom hem, hade awkward sex, jag kräktes, sov, han fixade frukost, vi såg på film, han följde mig halvvägs hem...
 
Typ så. Herr awkward gav mig sitt visitkort och han har mitt mobilnummer, men jag tror inte jag vill ses igen. Det var trevligt och allt, men det klickade inte och det var awkward för han ville prata om allt möjligt och ses igen, men jag ville inget av det. 
 
Jag har lärt mig en grej den här veckan också. Jag ska inte höra av mig så ofta som jag gör till eventuella kk... 
Jag har nog framstått som klängig och vill inte uppfattas så. Jag är allt för ivrig! Men det tror jag beror på att jag inte varit singel nånsin! (Innan man är 16 år tycker jag inte att det räknas) Jag är 24 år och har aldrig varit singel. Aldrig spelat det här jävla spelet!
Någon därute som har erfarenhet av detta som kan ge mig några goda råd?
 
 
Sliten och lite awkward feels i kroppen fortfarande... Ska nog sova lite mer...
 
 
--------Partysvenskan

2013-04-20
17:42:00

Blåsor under fötterna
Yay! Hade besök av en fin vän från sverige. Vi gick ut och dansade vilket var väldigt kul eftersom jag inte har dansat ute på två månader! Så det var kul, fast jag fick blåsor under fötterna och det var mest tonåringar på dansstället. Men vi hade kul ändå och nöp de små killarna i rumpan, Hahahah! 
Har ätit och druckit dåligt de senaste dagarna så det faktum att jag svimmade när vi kom hem och rökte lite är inte jättekonstigt... Läskigt, men det är då det är så fint att ha vänner omkring sig! Har aldrig svimmat förr, i hela mitt liv! Men nu vet jag hur det är iaf. Hade precis haft ett sjukt skrattanfall och reste mig och började flytta bord för att göra plats åt madrass åt min kompis, så blev jag yr och väldigt trött, så jag satte mig på golvet och bara slocknade. Vara bara ute i två sekunder, men då var jag plötsligt pigg igen... Konstigt det där... 
Men nu mår jag fint igen! 
 
Ska snart skypea med en annan kompis från sverige, som dessutom funderar på att åka hit till den här stan för att jobba! Awesome! Min vän som jag var ute och dansade med sa också att stan växer för henne. Låter fint det ;) 
Hoppas de bestämmer sig för att komma! 
 
Jobbade igår med de färska blåsorna under fötterna också. Det var intressant... när jag tog av mig jobbskorna och på med mina vanliga så vaggade jag fram som en gravid kvinna... Men idag känns det bättre. Var längesen jag gick med så höga klackar... Men klackar ger en känsla i kroppen, liksom att man sträcker på sig och känner sig lite mer uppklädd och faboulus liksom. Älskar klackar! Så länge man kan gå i dom på rätt sätt! Kan man inte gå i klackar så får man skaffa lägre, eller helt andra skor, eller träna på det. Gå inte runt på stan med skor du inte kan gå i ordentligt... Det ser inte bra ut.. :P
 
Färdigklagat för idag! Nu ska jag göra mig klar för en skype-session med en kompis och lite senare blir det några glas med en fellow partysvensk! Ha det bra allihopa! 
 
 
---------partysvenskan

2013-04-19
18:06:58

Svar
Fick äntligen svar från mustaschen igår. Då kunde han tänka sig besök, men jag hade en vän från sverige på besök så jag kunde inte. Idag kan jag, men inte han... 
Så när man äntligen får svar så är tajmingen urusel... Hur svårt kan det vara att få ligga lite egentligen?!?!

Nu vet jag iaf att det finns möjlighet till lite nupp. ;)
 
 
---------Partysvenskan

2013-04-17
18:38:05

Hearts all over...
Så, i december gjorde min pojkvän slut med mig efter flera års förhållande. Vi hade båda känt att det var konstigt, men jag hade inte kunnat tro att det var så illa... Han var och festade med sina kompisar varje helg och sov över och kom inte hem förrän sena eftermiddagen, vilket var ovanligt för honom eftersom han alltid ville hem och sova... Jag köpte blommor och gjorde andra små saker för att visa att jag älskade honom, vilket nu i efterhand känns lite fånigt eftersom inget av det kunde hjälpa det faktum att han faktiskt inte var kär i mig längre! 
Så han sa att han hade börjat se mig mer som en vän. Det första jag tänkte var "men vi hade ju sex senast i förrgår!" men jag kunde bara gråta. Jag grät och grät. 
 
Jag fick sova hos mina fina kompisar och hyrde tillslut in mig i ett rum hos en av dom, tills jag bestämde mig för att flytta hit till norge! =) 

Jag har kommit över Friendzonaren, men kan inte hjälpa att bli ledsen när jag ser bilder på facebook där han blir pussad på av en liten fjortis och de kommenterar bilden med hjärtan... Varför gör man så här mot sig själv? Varför skriver jag hans namn i sökrutan och bläddrar igenom hans bilder? Facebook är farligt på det sättet! Jag kan inte säga att jag är en självdestruktiv människa! Visst, jag kanske sätter andra framför mig själv ibland och jag tar åt mig ibland av saker som jag inte ens borde bry mig om, men det är ingenting jämfört med att se personen man trodde man skulle spendera livet med, bli kysst av en yngre tjej med hjärtan all over the place! 
Usch, jag hatar att älta saker, men det gör jag hela tiden ändå! Varför? Varför gör jag det? Varför blir jag ens ledsen, när jag ändå kommit över honom? 
Jag gillar livet som singel! 
 
Jag gillar att lära känna mig själv, äntligen! Jag har så mycket plats för mig själv i mitt liv nu. Något som jag inte visste att jag behövde förut. Det känns bra. :)
 
Och våren är här... :)
 
 
------- Partysvenskan

2013-04-16
23:04:00

Mer överanalyser
Jag vet, jag vet! Jag överanalyserar, MEN! Idag smsade jag mustaschen runt lunchtid. Har fortfarande inte fått svar nu när klockan är ca 23.00. Whats up med att inte ens svara då? Klättraren har heller inte svarat! Har jag skrämt dom med mina sms? Det är inte precis så att jag skrivit "Hej ska vi knulla? Jag är sjukt kåt och ensam, sätt på mig. Snälla, ge mig uppmärksamhet!" Nej, det har varit fina små sms med en dash av flirtsmileys och bara ett litet sms till varje. 
 
Så varför kan ingen av de svara? Jag skulle bli nöjd, (inte glad, men nöjd i alla fall) om de åtminstonde kunde svara "Tack, men nej tack" bara så man vet vart man står! 
 
Fast man vill ju inte få ett nej heller... 
 
Fan. Jag är singel, inte ful att se på, jag är öppen och glad. Varför sitter jag och överanalyserar obefintliga sms? 
Vet inte... Men det gör jag nu...
 
 
Trodde killar gillade små skamliga förslag från tjejer, utan känslor... bara sex..?
 
------Partysvenskan

2013-04-16
03:00:00

Nattpromenad
Inget rensar tankarna som en promenad... Det är plusgrader och klockan är 2.30 på natten. Inget folk ute, bara någon förbipasserande på cykel och någon taxi... Så skönt med en stund för sig själv att reflektera dagens händelser...
 
Så, första öppningspasset idag, med chefen vakande över mig. Känns ok. Rätt mycket bartid och det är väl bra antar jag, men jag trivs bättre på golvet där man får snacka med gäster och göra massa andra smågrejer som i andras ögon uppfattas som städning... För mig är det roligare än att stå och prata öl i baren. 
Lite malplacerad kände jag mig när jag flera gånger fick be chefen eller kollegan om hjälp när kunder bad om tips på diverse öl, eftersom jag inte är särskilt intresserad av, eller kan speciellt mycket om öl... Men Chefen verkade nöjd och då är jag nöjd. Lärde mig lite smågrejer och det är ju alltid bra om jag skulle behöva hoppa in i baren någon kväll så är jag inte helt bakom flötet. :)

Så runt 23.20 när jag klev av mitt pass så satt chefen och drack i baren... Det hade han gjort sedan 21.00 c.a. Han ville bjuda på en öl och jag såg att han var full så jag tackade nej. Han bara pratade konstant i en dryg timma och jag fick anstränga mig för att vara trevlig tillbaka och stå ut med hans surr. Inte för att han var otrevlig på något sätt, men han ville väl lära känna mig lite antar jag. Jag nämnde att jag trivdes bättre på golvet än i baren och det verkade inte vara några problem för honom, men han tyckte jag hade goda förutsättningar för att bli bra i baren också. Synd att jag inte alls vill eller får till att lära mig all den sablans ölen! Ja ja... Slutade med komplimanger från chefen och det är ju alltid bra! ;)

Det var det om jobb... I morgon tänker jag smsa Mustaschen. Får se om jag kan få ett nupp i veckan då ;) Vore nice!
Jag tror jag skrämt bort Klättraren... Han har fortfarande inte svarat. En vän frågade vad jag skrev exakt. "Vi skulle kunna bara sova och se på film i morgon bitti" Skrev jag... Eftersom han först sa att vi skulle kunna se film (i min hjärna = mysa/sex) men sedan skrev han att han var trött och gick och lade sig. Så jag föreslog sova i ett sms, men sen fick jag inget svar... Så kan hända jag skrämde bort honom. Men jag har sagt att jag inte ska analysera detta för mycket så jag låter det väl bero då! :P
Min vän sa också att jag skulle glömma honom så jag ska försöka göra det. 

Spännande att se om jag får svar av Mustaschen i alla fall!
 
 
------Partysvenskan

2013-04-15
12:22:00

Öppning
Idag ska jag göra öppningen på jobbet... Har aldrig gjort det förr så det känns lite jobbigt. Chefen kommer ju att vara där såklart och det låter väl bra tycker ni? Om det inte vore för att chefen pratar oavbrutet och ger en "små tips" om hur man ska göra allting. När han pratar så mycket om saker som jag ser som självklara så zonear jag ut i hjärnan och hör inte längre vad han säger! Frustrerande, to say the least... 
Men jag har tre till öppningsdagar den här månaden så det är väl bara att bita i det sura äpplet antar jag. :)

Efter lite mer spekulerande och pratande med vänner så har jag kommit fram till att jag ska ge mustaschen en chans. Ska smsa honom i veckan (fick så lägligt mens för ett par dagar sedan, helt apropå det awkwarda som hände på hotellet ;P) så får vi se om han menade allvar med att han ville göra det igen. "Bara sexuellt" sa han. Fine by me! ;)
 
Och apropå att höra av sig. Killen som jag väntat på ska höra av sig (Klättraren) har fortfarande inte gjort det, även fast jag skrev ett längre chattmeddelande till honom, som jag ser att han har läst, där jag la korten på bordet och förklarade att jag inte är ute efter något seriöst och att om han känner annorlunda, eller bara är sjukt upptagen för stunden så kan han bara säga till. 
Nu tänker jag inte analysera honom mer. :)
 
 
------ Partysvenskan

2013-04-14
13:14:00

Sex, sex, sex...
Jag tänker på sex hela tiden! På bussen, på jobbet, hemma, när jag diskar, när jag tittar på film eller serier... Frustrerande eftersom jag för tillfället inte kan få gjort något åt det! 
Men, om någon månad flyttar jag in i en ny lägenhet med mina roomies och kommer att få ett eget rum med en helt funktionell dörr! En DÖRR! Denna fantastiskt underskattade träinredningen med ett litet handtag på. Underbart.
 
Har märkt att jag, sedan jag blev singel, tittar på killar på ett helt annat sätt. (Obviously) Visst kollade jag på killar förut, typ "ja han var snygg", "han hade nice kläder" eller "tänk att få dra fingrarna genom hans hår". Men nu är det mer "Oj, kolla in låren! Tänk om man fick ligga mellan dom....", "Hans bröstkorg, wow, den är så stor! Undrar om hans kuk är stor..." och "Bulan på byxorna, bulan på byxorna, bulan, bulan...."
 
Är det konstigt att man tänker på sex ofta? "Nej" skulle nog vilken expert som helst säga. "Det är normalt att man som singel tjej tänker på sex dagligen". Men hela dagen? Tillockmed när jag jobbar och flirtar med kunder så kan jag inte låta bli, när jag går från bordet, att tänka "skulle inte tacka nej till ett knull med honom..." 
 
Fördelen med ett förhållande, likt det jag haft (sedan gymnasiet), är att man kan få sex, i princip, när man vill. Man sover ihop varje natt och sex är avslappnat och man känner varandras kroppar och vet vad den andra vill ha och behöver för att det ska bli så skönt som möjligt... Men som singel blir sex, för mig i alla fall, något mycket mer spännande! Jag lär mig nya grejer om mig själv, men också om sex och killar och deras kroppar! Jag har tillexempel lärt mig att, när man har one night stands så vill man ta vara på varje liten minut av sexet och närheten. Med mitt ex hade jag jättebra sex! Men när vi va klara lade vi oss och sov... Nu med mina one night stands så har det blivit både två och tre omgångar per natt! Jag blir inte mätt! 
 
Varför är sex så otroligt skönt om det inte är meningen att man ska njuta av det så mycket som möjligt?
 
 
------ Partysvenskan

2013-04-13
11:53:00

Mustasch eller inte...? Det är frågan.
Funderar på om jag ska ta och kontakta mustaschen eller inte...
I ett tidigare inlägg har jag berättat om våran natt på en stor fest på ett hotell. Lång historia kort; vi dansade, hånglade, hade sex, jag blödde lite, han ville ändå jag skulle stanna natten, jag gick till mitt...

Nu undrar jag... Ska jag kontakta honom? Han kanske tyckte annorlunda om blodet när han vaknade på morgonen? Eller så gjorde han inte det... Han sa ju precis innan jag gick att jag kunde höra av mig om jag hade tråkigt någon gång... Så jag borde kunna höra av mig. 
 
Känner bara att jag skulle behöva en natt till! En natt med sex, sked, kanske sova över? Han vill inte ha något seriöst, men verkade gilla att sova ihop. Precis som jag känner! 
 
Lite pinsamt med blodet bara, men jag kanske bara hakar upp mig nu? Kanske jag är nervös eftersom det är det första eventuella KK:t som jag har haft! Vet inte. Vad tror ni? 
Jag är inte nervös för att jag tror jag ska bli kär i honom eller nåt! För jag är verkligen inte ute efter ett förhållande. 
 
Fast när man fått en natt vill man ju gärna ha mer... :P
 
--- Partysvenskan

2013-04-12
18:28:00

Vänta eller ta initiativ?
Hur länge är lagomt att vänta på att en snubbe hör av sig?
Bör jag ta saken i egna händer?
Jag har alltid varit den som hört av mig och han har alltid svarat och det har varit kul när vi chattat och så.
Men nu tänkte jag att jag skulle vänta... Det har gått en vecka nu...
Jag vill inget seriöst, bara ha kul? Ska jag skriva det till honom? Tänk om han VILL ha nåt seriöst men har märkt på mina sms och i chatten att jag inte vill det?
Överanalyserar jag nu?


---- Partysvenskan

2013-04-11
17:54:00

One night stands
Idag är det två månader sedan jag hade mitt första one night stand. För en 24åring antar jag att det är rätt konstigt eller ovanligt, men eftersom jag varit i ett förhållande sedan jag började gymnasiet så är det för mig rätt nytt. Efter den första har jag haft två till och jag tänkte jag skulle ta och berätta min syn på one night stands och hur jag upplevde mina. Kanske det finns någon därute som delar min syn på det här, eller kanske tycker tvärtom. Hur som helst så får ni gärna kommentera och dela med er av era egna erfarenheter, tips eller åsikter! 
Som sagt. Jag har på två månader haft tre one night stands. För mig känns det helt ok. Att ha tre olika på två månader, i två olika städer känns inte så konstigt, eller? Däremot önskar jag att jag kunde ha sex oftare, men det kommer väl kanske om jag lyckas hitta någon KK eller så. 
 
Det första one night standet hittade jag på en nattklubb i sverige. Jag var nysingel och ute efter en natt med sex. Var med några av mina närmaste vänner och de visste att jag ville och behövde ut och röra på mig så de stod bakom mig i mitt beslut när jag valde att gå hem med en kille jag dansat med på schalgergolvet i en halvtimma-timma ungefär. Han måste ha märkt att det var detta jag var ute efter, då jag hade på mig en svart kort klänning med skinndetaljer, som framhävde kurvorna, och höga klackar. Min outfit sa typ "ska vi?". På vägen hem var jag noga med att klargöra att detta bara skulle handla om sex och han verkade nöjd med det. (vilken kille skulle inte bli nöjd med det?) Han komplimerade mina fina skor och ju närmare min lägenhet vi kom, desto mindre pratade vi. 
Väl inne i lägenheten kastade vi oss över varandra, klädesplagg flög, skorna dunsade i väggen och vi hade rätt vilt sex. Han var stor och stark och kunde lyfta upp mig i sina armar, vilket var nytt för mig eftersom mitt ex "friendzonaren" inte brukade göra detta och jag tjoade och fnissade. Uppe i hans armar så stannade vi upp lite och jag sa att jag var törstig, så han bar mig in i köket (helt sjukt sexigt enligt mig) och vi tog ett varsitt glas vatten. Vi sneglade lite på varandra där vi stod helt nakna i mitt kök och jag tog sedan tag i hans penis och drog med honom in i sovrummet igen... som ett koppel på en hund... :P
Efter ännu mer hett sex så låg vi utmattade, han på rygg och jag på mage bredvid honom då han säger "Stod inte sängen där förut?" Jag såg mig omkring i rummet. Jodå, vi hade knullat sängen åt sidan med någon meter och vi skrattade bägge två. Jag fnissade lite för jag var så nöjd med att äntligen fått ligga och han undrade vad det var. Jag fnittrade ännu mer och utbrast "Score!" och han skrattade också.
På morgonen väckte han mig med att smeka mig och jag tog sedan över så jag kunde komma. (Gjorde det själv istället för att säga åt honom vad han skulle göra för att få mig att komma, mest för att jag fortfarande inte hade kommit på natten, men det gjorde inget för det var så bra ändå!) Sen fick han en liten behandling och vi ligger återigen nöjda bredvid varandra i någon timma och småpratar om natten och han blev lite förvånad när jag sa det var mitt första one night stand, men han verkade inte tycka att det var någon big deal ändå. När han gick sa han "vi kanske ses i dimman någon gång" och jag ångrade att vi inte bytte nummer, men jag hade ju varit tydlig med att det bara var en engångsgrej... :)
Jag vill kalla honom "sängflyttaren"...
 
Det andra one night standet var redan helgen efter. För snabbt? Kanske, men då kändes det rätt ändå. Jag hade den här gången ingen vågad outfit, utan svarta byxor och en blus som knyts i midjan. Jag var på en pub med en killkompis och jag minns inte alls hur jag träffade killen som jag gick hem med, men jag minns hans lägenhet som var helt galet fin. Visade sig sen att han fixar lägenheter och säljer dom. Det kändes lite som en dröm! Vi hade också bra sex, även om jag inte minns allt, men morgonen efter var alla kondomer använda så vi hade skyddat oss i alla fall! 
Jag gav honom en avsugning på morgonen eftersom kondomerna var slut, men han vände sig aldrig mot mig efteråt, (lite otrevligt gjort enligt min åsikt) så jag tog saken i egna händer och smekte mig själv till orgasm. Det verkade tända honom lite för innan jag kom tog han min hand och förde den till sin penis igen. Så än en gång sög jag av honom och vi somnade igen. 
Vi kan kalla honom för "lägenhetsfixaren".
 
Det tredje one night standet var för bara några dagar sedan när jag var på en företags/branschfest i norge. Ett stort gäng som fyller två bussar, med bara folk inom restaurang, bar, nattklubb åkte iväg på fest och det var en 18 timmars jämn fylla! Väldigt roligt och galna människor på ett hotell på en skidort i norge. På natten var det livemusik i en nattklubb på hotellet och efter timmar av spanande så såg jag en kille med mustasch som satt med armarna i kors och såg ut över dansgolvet. Jag ställde mig bredvid honom och härmade hans kroppsställning och plutade med underläppen för att skoja lite med honom. Han skrattade och bjöd upp till en bugg! Så vi dansade i kanske en kvart när jag kom på att, här har jag chansen till att få nuppa! Jag frågade honom om vi skulle gå någon annan stans, han såg lite förvånat på mig och sa ja. Så vi gick ut i kylan och hånglade bakom ett hörn. Jag hade aldrig hånglat med en kille med sån mustasch förut, så jag fnittrade när mustaschen kittlade mig i näsan. :) Han skrattade lite också och jag undrade om vi kunde gå till hans rum. Han trodde att hans rumskompis inte var där så vi gick dit. Hela tiden verkade han lite fundersam eller kanske var han inte beredd på att faktiskt få ragg. Kanske var det därför han satt som han gjorde på nattklubben. Tillslut var vi på hans hotellrum med sovloft och började strula. Hans rumskompis kom in och (låt oss kalla honom mustaschen) "mustaschen" bad honom gå ut, så fick vi vara ifred. 
Jag red honom och han var nog rätt full för han kom aldrig, vi bytte ställning efter ett tag för jag blev trött i benen. Han gillade mina bröst och ville ligga underst igen så han kunde klämma på dom, så jag fick rida honom igen och efter ett tag (kunde lika gärna vart 10 minuter som 40 minuter!) orkade jag inte mer så vi lade oss i en 69. Då upptäckte jag att han tagit av kondomen och jag undrade när han hade gjort det. "Nyss" sa han och jag sa att han måste säga till om han ska göra nåt sånt! Det tyckte jag var lite respektlöst när jag varit så noga med att han skulle ha den på! Så efter ett tag när han sa att han inte kunde komma så lade jag mig så att han kunde fingerpulla mig. Det var riktigt skönt och han var ivrig på att försöka komma åt g-punkten. Jag kom aldrig men det var väldigt skönt och jag ålade mig runt när han gjorde det hårdare. 
Efteråt darrade jag till lite varje gång jag rörde benen eller skrattade eller när han smekte mig ner över magen då vi småpratade. Han tyckte det var häftigt att jag darrade så mycket. Det var nog mest för att jag var lite öm och för att han hade gjort det så hårt, fast det var skönt! 
När han sen gick för att hämta vatten så såg jag att det var lite blod i sängen. Någon gång måste jag ha varit lite torr och han råkat förstöra någon slemhinna eller nåt, men jag sa i alla fall till honom att jag börjat blöda. Han verkade inte ha nåt problem med det, utan ville att jag skulle stanna kvar över natten. Jag sa att jag gärna ville gå till mitt rum och göra mig i ordning... Så jag gick min "walk of shame" till mitt hotellrum och upptäckte att min roomie hade låst ut mig. Kul. Verkligen. Så knackade jag på hos en annan kompis och fick sova där istället. 
Det var "mustaschen" det... Jag fick hans nummer och han sa att om jag hade tråkigt någon kväll så kunde jag höra av mig. Vi sa att ingen av oss var ute efter något seriöst. Kanske blir så att jag hör av mig till honom, trots att det var lite awkward med blodet. :) Mustaschen kittlade ju rätt skönt ändå ;)

Så det är historierna om mina, hittills, tre one night stands... Ni får gärna fråga, kommentera, dela med er av egna upplevelser. Eftersom jag är rätt ny med detta så vore det kul att få höra en annan synvinkel på t.ex grejen med att "lägenhetsfixaren" inte brydde sig om jag fick komma eller inte... eller att "mustaschen" tyckte jag skulle stanna, trots blodiga lakan... Vet inte vad som är vanligt eller konstigt, så jag blir tacksam om ni som varit med om liknande grejer hör av er. Vad säger man, vad gör man?

Ser i alla fall fram emot mer sex och party framöver, nu när jag äntligen fått min första lön! Yay!
 
--- Partysvenskan

2013-04-10
00:49:00

Här är jag!
Hej! Jag tyckte det kunde vara kul att prova blogga lite om mitt liv som partysvensk i en norsk stad! 

Efter att ha blivit sjukt inspirerad av "Sex and the city" så tog jag mig friheten att starta en blogg. Här kommer jag att skriva om mig själv och händelser i mitt liv, allt från jobb och pengar till party och sex! Men med respekt för nära, kära och eventuella partners jag träffar på, så kommer jag till en början hålla mig anonym. Får se hur bloggen artar sig och om det känns rätt i framtiden kanske jag avslöjar mig själv. ;)

Hoppas jag får lite läsare/följare som kommenterar, diskuterar och gillar det jag skriver och gör! 
 
Jag är sedan 4 månader tillbaka singel efter ett flera år långt förhållande och är därför rätt ny i singelvärlden, vilket jag tycker är spännande och jag ser med spänning fram emot att prova på lite allt möjligt från dejter, onenightstands, festande, jobbande, vänner och annat roligt som jag inte gjorde så mycket av under tiden jag var tillsammans med mitt ex. Inte för att jag inte fick göra nåt sånt i det förhållandet.
Tvärtom så lät vi varandra göra massa saker eftersom vi litade på varandra. Han gjorde slut eftersom han inte längre var kär i mig, utan hade börjat se på mig som en vän och jag blev hjärtkrossad eftersom jag var jättekär i honom och såg för mig oss i framtiden med både barn, ringar på fingrarna och med villa! Men så blev det inte, eftersom han "friendzonade" mig. Yes. Friendzoned! Ja, vi kan väl kalla honom för "friendzonaren"? 
 
Men nu är jag över honom (även om jag har saker att ta itu med fortfarande, som möbler och sånt som jag måste fixa med) och jag har gått vidare, flyttat till norge och börjat jobba och tjäna pengar som jag tänker spara till; dels resa och festande, men också till att kunna komma tillbaka till sverige och få förstahandskontrakt på en lägenhet som är helt min egen! 
 
Jag jobbar för tillfället på en pub som serverar 150-200 olika sorters öl, vilket kanske är lite otippat för min del då jag inte är en så stor öldrickare, men jag lär mig och kan tillockmed njuta av ett glas gott öl. :) Som servitris så springer man rätt mycket fram och tillbaka, bär glas och flaskor, lagar pizzor och snacks, och serverar kunderna sin dricka med ett leende på läpparna hela kvällen till c.a 1-2 på natten. Har man varit tillräckligt duktig, snabb, glad och flirtat tillräckligt med gästerna så får man drickspengar efter stängning! 
Att flirta med gästerna är något av det roligaste med jobbet! Att lägga ett par sekunder extra på att skoja lite om sig själv, om musiken eller bara hålla med om något som gästen själv tycker är roligt, är inte bara kul för kunden, men även för mig som servitris och då går tiden fortare och jag får även ha roligt på jobbet. 

Jag har bara jobbat i lite drygt en månad än så jag har precis fått min första lön, vilket känns riktigt bra eftersom jag nu kan gå ut och festa mer! Man har ju ett visst rykte att leva upp till som partysvensk. "Work hard, Party hard". 
 
Så, nu har jag skrivit lite om mig själv och vad jag sysslar med. Vill du/ni veta mer om mig så kommentera gärna så ska jag göra mitt bästa för att fylla i eventuella luckor. Jag kommer att göra inlägg om personer jag träffar, händelser jag är med om och annat spännande som kan hända när man är singel och lever "Sex and the city"-livet a'la partysvensk!


--- Partyswede