partyswede.blogg.se

2013-06-11
12:07:07

Sexchatta...
Att sexchatta är rätt kul! :D Jag är lite dålig på att skriva grejer dock... Inget fel på fantasin, verkligen inte! Men, när jag ska skriva det så blir det konstigt. Jag tänker "Tänk om han tycker det här låter knäppt?" "Skrämmer jag honom om jag skriver så här?" "Tycker han det här är för mycket/för lite?" Ja, mycket tankar här... Fast det kanske egentligen bara handlar om att släppa spärren och köra på det som man tycker om! Som när man har sex på riktigt... Då gör jag ju bara det jag själv tycker om och kör på. Inte så att jag våldtar stackars snubben! Sex är ju ett spel för två spelare (eller fler om man är sån) och då är reglerna lika för båda. 
 
Men i chatten kommer spärren upp ändå. Jag säger inte så mycket när jag har sex, så att skriva allt ord för ord är lite ovant... Men med den här killen är det kul! Vi skojar lite emellanåt också. 
 
Är det någon därute med vana av sexchattande? Dela gärna med er av tips eller erfarenheter i så fall!
 
 
---------------------Partysvenskan

2013-06-04
20:10:19

Pirr
Hängde med samma kille i lördags natt också. Jag klev av jobbet vid två på natten och han hade precis följt en kompis hem så vi möttes på stan och gick hem till mig. Ytterligare en natt med bra sex, prat och den här gången fick jag även spela och sjunga lite för honom. Han ville bli mindre full innan vi gjorde något. Han tyckte det var fint och jag tyckte det var rätt mysigt.. :) Han är väldigt bra. Fick mig att komma på morgonen och det var länge sedan någon fick mig att komma, utom jag själv såklart... Så myste vi och pratade lite om att ses igen. Han har en del att göra och jag jobbar ju... Men jag hoppas vi kan ses igen. Kanske det här kan bli en sommarfling?
 
Jag är pirrig i kroppen.. :)
 
 
 
----------- Partysvenskan

2013-06-01
14:10:28

Walk of shame
Killen som gick the walk of shame härifrån nyss var väldigt nice. :) Och han var väldigt bakis ;) 

Vi träffades igår med gemensamma vänner. Tåflirting, smygande händer, hångel... Kul när det byggs upp en stämning hela kvällen. Jag frågade min kompis vad han tyckte, om jag skulle göra det med den här killen. Svaret blev: "Ja, kör! Kolla på hans händer." Mycket riktigt, han hade fina, långa fingrar och rätt stora händer.
Efter en kortare efterfest så gav vi oss av hem till mig. En liten dusch och sedan mot mitt rum. Han var rätt stor. Kanske inte jättestor, men större än vad jag haft innan. Den var skön. 
Det blev väldigt varmt på mitt lilla rum, trots öppet fönster, men vi körde på rätt bra. Jag märkte inte att en av mina roomies gick utanför dörren för att hämta något i kylen... Det gjorde tydligen killen jag var med. Han tyckte det var roligt att jag först hade bett honom vara tyst när vi kom hem och duschade, när jag sedan inte kunde vara tyst i sovrummet. Jag skyller det på honom. ;)
 
Så i morse blev det en omgång till, inte mig emot alls! Hade mysigt och roligt snack efteråt också. Skojade om walk of shame, eller walk of fame. Jag tyckte att han ska vara stolt, spela "just had sex" på telefonen och svassa ner på stan, men han var rätt bakis och önskade han hade solglasögon och pengar till taxi. :D 
 
Well well... Jag är jävligt nöjd. Har ju hans nummer så jag ska kanske invitera honom på en repris...? 
Mycket bättre KK tror jag inte att jag kan hitta. Om han nu vill, vill säga. Får se.
 
Detta blir andra ligget den här veckan... Nice :D
 
 
----------------Partysvenskan